17 september 2024

Magnus Widell ny VD för All Things Live Sweden

All Tings Live har utsett Magnus Widell till ny VD för live-bolaget. Widell har en bakgrund som VD för Gröna Lund och kommer närmast från boule- och restaurangkonceptet Boulebar. 

Magnus Widell har många års erfarenhet inom nöjesparks-, hotell- och restaurangbranschen, varav 10 år som VD för Gröna Lund där han fått ovärderlig erfarenhet av att leda team genom förändring och tillväxt, skriver All Tings Live i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att få Magnus som ny ledare för All Things Live i Sverige. Han kommer att leda ett företag och ett starkt team av kompetenta människor – med stora möjligheter för fortsatt tillväxt på den svenska marknaden, och vi är övertygade om att han har de egenskaper och den insikt som krävs för det, säger Gry Mölleskog, Group CEO för All Things Live Europe.

– Jag är otroligt glad och förväntansfull över att få träffa alla mina nya kollegor på All Things Live! Musik och liveunderhållning har alltid varit en stark del av mina tidigare arbetsplatser, och det ska bli otroligt kul att nu också få arbeta med några av de bästa i branschen. Att bygga starka relationer, internt och externt, har alltid varit en av mina starkaste drivkrafter, och jag strävar alltid efter att skapa en positiv och framåtlutad kultur där resultat och välbefinnande går hand i hand. Det känns därför fantastiskt att få denna möjlighet och att få bli en del av ett så dynamiskt team, och jag ser fram emot att tillsammans skapa något riktigt stort, säger Magnus Widell.

Magnus Widell tillträder som ny VD på All Things Live Sweden den 1 oktober 2024.

Christel Valsinger