11 september 2024

Warner Chappell Music utser Leslie Tay till Senior A&R Manager

Warner Chappell Music (WCM) har tillkännagett två befordringar inom sitt A&R-team i Nordens division. Leslie Tay tar rollen som Senior A&R Manager medan Marion Skogseth har utnämnts till A&R Manager. Leslie rapporterar till Lars Karlsson, Managing Director för WCM Scandinavia medan Marion kommer att rapportera till Petter Walther Walthinsen, Head of A&R Norway.

Leslie Tay anslöt till Warner Chappell Music 2022 och har varit med och kontrakterat artister och låtskrivare som Jelassi, Bolaget och Monza, samt bidragit till ett joint venture med Lilly Raye Music, som stödjer samarbeten mellan kreatörer i Norden, Asien, Storbritannien och USA. Tidigare i år nominerades Leslie Tay till Årets A&R Publisher vid MMF Sweden Awards.

– Jag älskar att jag får arbeta tillsammans med våra fantastiska låtskrivare, och med sikte på framtiden är jag exalterad över vad som väntar. Jag är stolt över att vara en del av ett så talangfullt och kreativt team och ser fram emot vad vi kan uppnå härnäst, Leslie Tay.

Skogseth, som är baserad i Norge, har varit med i WCM:s A&R-team sedan början av 2021, efter att ha praktiserat på företaget i ett år. Under sin tid på företaget har hon varit delaktig i att signera och arbeta med många artister och låtskrivare, inklusive Skaar och Moyka.

– Marion och Leslie är briljanta medlemmar i teamet, de är väl respekterade och jag vet att de båda kommer att göra stora saker i sina nya roller. Jag är glad att få se vad som väntar i detta nya kapitel för dem, säger Lars Karlsson, Managing Director för WCM Scandinavia.

Christel Valsinger