26 augusti 2024

SAMI:s Get Loud kommer tillbaka

Förra året firade SAMI 60 år med att arrangera musikbranscheventet Get Loud. Nu är det klart att det blir en andra upplaga av evenemanget, på Nalen i Stockholm den 10 oktober.

Get Loud vill vara en plattform för utbildning och nätverkande för artister och musiker. Programmet bjuder bland annat på panelsamtal och debatt med musikprofiler från olika sidor av branschen, föreläsningar av branschexperter, branschmässa och eftermingel med musikunderhållning.

Nytt för i år är ett utökat program med ännu fler programpunkter som fyller Nalens alla scener. Utvalda samtal kommer också att filmas och finnas tillgängliga i SAMI:s medlemsapp i efterhand.

– Efter succén förra året såg vi inget annat val än att köra i år igen. Vi insåg att det finns ett stort behov av en arena där artister och musiker kan möta varandra, men också organisationer och verksamheter i branschen. Det är viktigt att föra branschövergripande diskussioner och samtal där alla aktörer är representerade, och vi är glada att ha lyckats skapa ett framgångsrikt forum för detta, säger Stefan Lagrell, VD på SAMI.

Get Loud är kostnadsfritt för besökare och välkomnar artister och musiker, representanter från musikorganisationer och andra aktörer i branschen.

Mer info och anmälan på sami.se/get-loud.

Christel Valsinger