3 oktober 2023

Loreen till TaP Music

Managementbolaget TaP Music har signat Loreen till sitt artistroster, som också innehåller artister som Lana Del Rey, Ellie Goulding, Dermot Kennedy, Leigh Anne Pinnock, Christine and the Queens m fl.

I ett pressmeddelande avslöjas att Loreen har signat med TaP Music som management. TaP Music är ett världsomspännande management som jobbar med flera andra stora artister, och Tony Beard kommer ha rollen som huvudsaklig manager, tillsammans med Ben Mawson och Ed Millett.

TaP Music säger i ett uttalande:

– Vi är otroligt glada över att arbeta med Loreen. Världen såg hennes häpnadsväckande framträdande på Eurovision, men det finns så mycket mer som är på gång. Den nya musiken gör att vi längtar efter att komma igång och vi tror att Loreens sång, låtskrivande och performance förtjänar en riktig världsscen. Vi hoppas få vara med på den resan under en lång tid framöver.

Loreen säger:

– Jag är mycket exalterad över att arbeta med människor som jag känner älskar kreativitet och musik så mycket, och som jag klickar med på en grundläggande nivå.

Eurovision-vinnaren Tattoo har haft en stor succé sedan i våras, med över en halv miljard strömmar på alla streamingplattformar, och har legat etta i 19 länder. Under hösten och vintern ger Loreen sig ut på en turné som redan är slutsåld, med start i Dublin den 7 november.

Loreen är signad till Universal Music Sweden som skivbolag.

Daniel Johansson
daniel@musikindustrin.se